"Transferler takıma büyük yarar sağladı"

Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, devre arasında takıma katılan 7 futbolcunun ligin ikinci devresinde kendilerine çok büyük katkı sağladığını ifade etti.

NTV Spor 05.02.2013 - 18:46
"Transferler takıma büyük yarar sağladı"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Ligin 2. devresinde yaptığımız isabetli 7 transfer takıma büyük yarar sağladı" dedi.

Kar, ligin 1. devresinde 12 beraberlik aldıklarında eleştirildiklerini ancak 2. devre alınan 2 galibiyetten sonra beraberliklerin öneminin ortaya çıktığını söyledi.

Ligde 12 beraberliğin anormal olduğunu ifade eden Kar, "Ama 2. devre örnek verecek olursak Adanaspor 3 maçta 1 puan alırken biz 7 puan topladık. Göztepe 5 puan önümüzdeydi, 1 puan önüne geçtik. Bunlar tabi ki ilk yarıdaki beraberliklerin sayesindedir. Beraberlikler çok kötü sonuç değildi. 1 puan 1 puandı, en azından mağlup olmamıştık. Ligde liderin 5 mağlubiyeti var bizim 4 mağlubiyetimiz var. Mağlup olmamak da iyi bir şey. Ligin 2. devresinde yaptığımız isabetli 7 transferin takıma büyük yarar sağlamasına ve 3 maçta 7 puan toplamamızın katkısı oldu. Bu puanlar önümüze daha rahat bakmamıza sebep oluyor. Bundan sonra lige maç maç bakıyoruz. 14 tane maç oynayacağız, ilk sırada Boluspor maçı var. Buradan da alacağımız 3 puanla alt sıralardan hızla ulaşmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde başladı. Teknik Direktör Besim Durmuş yönetiminde kültür fizik hareketleri yapan kırmızı-beyazlı futbolcular daha sonra çift kale maç yaptı. İdmanda ülkesinin milli takımına çağrılan Roberts katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Cemil ile antrenmana izinliği olduğu için geç katılan Fatih Şen düz koşu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...