Yeni Malatyaspor’da Özcan Kızıltan dönemi

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörlüğüne Özcan Kızıltan getirildi. Kızıltan, hedeflerinin PTT 1. Lig'e yükselmek olduğunu ifade etti.

NTV Spor 27.02.2013 - 18:43
Yeni Malatyaspor’da Özcan Kızıltan dönemi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörlüğüne Özcan Kızıltan getirildi.

Kulüp başkanı Ertan Mumcu, Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, teknik direktör Özcan Kızıltan ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Kızıltan'ın ligi iyi bilen bir teknik direktör olduğunu ifade eden Mumcu, "Özcan Kızıltan hocamızla her konuda anlaşma sağlayarak sözleşmemizi imzaladık. Hocamız Malatya'yı ve camiayı biliyor. Özellikle geldiği şehrin hedefinin ve kendisine emanet ettiğimiz takımın kalitesinin farkında. Göztepe, Çaykur Rizespor, Balıkesirspor, Kartalspor, Tarsus İdmanyurdu ve Bucaspor'da başarılı sonuçlar alan bir arkadaşımız. İnşallah hayırlı, uğurlu olur" diye konuştu.

Takım olarak arzu etmedikleri bir süreç yaşadıklarını kaydeden Mumcu, ilk 5'te yer alma hedeflerinden sapmamaları gerektiğini vurguladı. İyi niyetle işe başladıklarını, hatalardan ders alarak hareket ettiklerini anlatan Mumcu, istikrarın olmadığı yerde müdahalenin kaçınılmaz olduğunu belirterek, "İkinci yarıya çok arzu ettiğimiz sonuçlarla başlamadık. Geldiğimiz noktada son maç bizim için hayal kırıklığı oldu" dedi.

Yeni Malatyaspor olarak kalan maçlardan en iyi skorlarla ayrılmak istediklerini belirten Mumcu, ligde çok arzu ettikleri bir konumda olmamalarına rağmen ümitsiz olmadıklarını ifade ederek, "Yarınlara dair ümitlerimizi koruyoruz. İyi bir takım kurduk. Ancak takımımızın puan sıralamasında çok daha üst sıralarda olması gerektiğine inanıyoruz. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

Teknik direktör Özcan Kızıltan ise yönetime kendisine duyduğu güven için teşekkür ederek, "Yeni Malatyaspor, özellikle bu yıl çok büyük hedeflerle, önemli fedakarlıklarla oyuncuları bir araya getirerek, çok iddialı takım oluşturdu. Bu yıl artık PTT 1. Lige çıkmak isteniyordu. Kaliteli, yetenekli oyunculardan kurulu kadro var fakat bu kadro bekleneni veremedi. İleriye dönük umut vermedi" dedi.

Kızıltan, bundan sonraki sürecin önemli olduğunu vurguladı.

Sayfa Yükleniyor...