Fulya Terim'den anlamlı yardım

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in 'in önderliğinde gerçekleştirilen "Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası" hedefine ulaştı. Düzenlenen gecede elde edilen gelirlerle alınan 120 araç, ihtiyaç sahiplerine verildi.

NTV Spor 27.03.2013 - 23:26
Fulya Terim'den anlamlı yardım

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nce bazı ünlü isimlerin de desteğiyle alınan akülü tekerlekli sandalyeler, törenle ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

27 Şubat'ta dernek tarafından ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in önderliğinde düzenlenen geceyle elde edilen gelirle 120 sandalye alındı.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nde düzenlenen törene Terim çifti ile derneğin en büyük bağışçısı olan sanatçı Ebru Gündeş de katıldı.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, yaptığı açıklamada, 2005 yılından bu yana 4 bin 388 sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de yaptığı açıklamada, "Bu tür organizasyonlarda herkes empati kurarak hareket ederse, vicdanen ve gönül olarak da kendini huzurlu hisseder" dedi.

Sayfa Yükleniyor...