Real Madrid'de Ancelotti sesleri!

İspanyol Marca gazetesi, Real Madrid'in, teknik direktörlük görevine Carlo Ancelotti'ye devretmek için artık gün saydığını yazdı. Gazeteye göre başkan Florentino Perez, 3 haziran'da, Ancelotti'yi, takımın yeni teknik direktörü olarak basının karşısına çıkaracak.

NTV Spor 23.05.2013 - 13:06
Real Madrid'de Ancelotti sesleri!

Jose Mourinho ile yollarını ayıran Real Madrid, takımı Paris Saint Germain'i Fransa şampiyonluğuna taşıyan, deneyimli teknik adam Carlo Ancelotti'ye emanet etmek istiyor.

Marca gazetesi, başkan Florentino Perez'in, Fransız ekibi ile 1 yıllık daha anlaşması olmasına karşın, Ancelotti ile kesin olarak anlaştığını yazdı.

Gazeteye göre Perez, 3 haziran günü, yani Real Madrid'in son lig maçından 1 gün sonra, yanında Ancelotti ile basının karşısına çıkacak. Ancelotti'nin, yeni Real Madrid teknik direktörü olarak basına tanıtılacağı törene, kulübün yeni sportif direktörü unvanı ile Zinedine Zidane'ın da katılabileceği söyleniyor. marca, Bale ve Neymar gibi yıldızları kadrosuna katmak için isteyen Eflatun-Beyazlıların gündemine, Ancelotti'nin isteği ile Juventuslu Arturo Vidal'in de geldiğini öne sürdü. Kulüp, golcü oyuncusu Higuain'le ise yollarını ayıracak. Juventus Arjantinli golcüyü ısrarla istiyor. Ancak Real Madrid'in 30 milyon Euroluk bonservis talep ettiği Higuain için, Torino ekibinin en fazla 25 milyon Euro'ya kadar çıktığı belirtiliyor. Higuain'in de, Juventus forması giymeye sıcak baktığı söyleniyor.

Sayfa Yükleniyor...