Süper Kupa maçına Bakü'den yeşil ışık

Azerbaycan Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kendilerine resmi yazı geldiğini doğrulayarak TFF Süper Kupa maçının Bakü'de oynanmasına yeşil ışık yaktı.

NTV Spor 30.05.2013 - 16:11
Süper Kupa maçına Bakü'den yeşil ışık

Azerbaycan Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) kendilerine resmi yazı geldiğini doğrulayarak TFF Süper Kupa maçının Bakü'de oynanmasına yeşil ışık yaktı.

Azerbaycan Futbol Federasyonu Enformasyon ve Halkla İlişkiler Başkanı Mikayıl Nerimanoğlu, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe arasında 11 Ağustos'ta oynanacak TFF Süper Kupa maçının Bakü'de oynanmasıyla ilgili kendilerine Türkiye Futbol Federasyonu'ndan resmi yazı geldiğini doğruladı. Nerimanoğlu, federasyon olarak kararlarını en geç 3 Haziran'da açıklayacaklarını ve karşılaşmanın çok büyük ihtimalle Bakü'de oynanacağını söyledi.

Nerimanoğlu, yaptığı açıklamada, bu talebin federasyonları tarafından olumlu karşılandığını ve Türkiye'nin iki köklü futbol takımı Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaşmasına ev sahipliği yapmaktan gurur duyacaklarını belirterek, "Çok büyük ihtimalle karşılaşma Bakü'de oynanacak" ifadesini kullandı.

Federasyon yetkilisi, bu tarz karşılaşmalar için hem altyapı hem de güvenlik alanında hazırlıklı olduklarını, geçtiğimiz yıl Bakü'de gerçekleştirilen 17 Yaş Altı Kadınlar Dünya Futbol Şampiyonası'nda da mükemmel organizasyon sergilediklerinin belirtti.

Sayfa Yükleniyor...