"Daha hırslı bir ekiple mücadele edeceğiz"

Tofaş'ın teknik koordinatörü Tolga Öngören, yeni sezonda daha hırslı, daha heyecan yaratacak bir ekiple mücadele edeceklerini söyledi.

NTV Spor 31.05.2013 - 12:21
"Daha hırslı bir ekiple mücadele edeceğiz"

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş'ın teknik koordinatörü Tolga Öngören, "Yeni sezonda daha hırslı, daha heyecan yaratacak bir ekiple mücadele etmek istiyoruz" dedi.

Öngören, yaptığı açıklamada, sezonu play-off'a kalarak hedefledikleri yerde tamamladıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına haziran ayının ortalarında başlayacaklarını belirten Öngören, "Bu sezon en büyük kazancımız gençlerimizin performansıydı. Yeni sezon hazırlıklarımız için bütçenin belirlenmesini bekliyoruz. Oyuncularımızla öngörüşmelerimiz oldu. Haziran ayının ortalarında bütçemiz belli olabilir. Bütçeye göre çalışmalarımız başlayacak. Yabancı oyuncularımızdan Heytvelt gidebilir. Diğer oyuncularımızla bütçe sonrası görüşerek durumlarını belirleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sezonun inişli çıkışlı geçtiğini söyleyen Öngören, "Geçtiğimiz sezonu heyecanlı bir şekilde geride bıraktık. Lig, kupa ve Avrupa arenasında boy gösterdik. Önemli maçları kazanarak heyecanı bir kat daha arttırdık. Yeni sezonda daha hırslı, daha heyecan yaratacak bir ekiple mücadele etmek istiyoruz.Genç oyuncularımız daha tecrübe kazanarak mücadele edecekler. Tüm sporseverleri şimdiden bu heyecanı yaşamaları için bizi izlemeye davet ediyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...