Özgür Özkaya Elazığspor'da

Elazığspor, Beşiktaş'ın futbolcusu olan ve son 2 yıldır Şanlıurfaspor'da kiralık olarak forma giyen sol bek Özgür Özkaya ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 07.06.2013 - 15:16
Özgür Özkaya Elazığspor'da

DEVRİM ÇETİN - Elazığspor, son 2 yıldır Şanlıurfaspor'da kiralık olarak forma giyen sol bek Özgür Özkaya ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş altyapısında futbola başlayan Özgür, ilk kez yine siyah-beyazlı takımda profesyonel oldu. Daha sonra Zeytinburnuspor, Fatih Karagümrük ve Beylerbeyi'nde kiralık olarak forma giyen Özgür, Beylerbeyi'nde oynadığı iki sezonda attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti. 1988 doğumlu sol bek 2011-2012 sezonunda Şanlıurfaspor'a yine kiralık olarak gitti. Şanlıurfaspor o sezon 2. Lig Beyaz Grup'ta Balıkesirspor'un önünde şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükseldi. Geçtiğimiz sezonda da yine aynı takımın formasını giyen Özgür, PTT 1. Lig'de son sezonda 29 maçın 27'sinde ilk onbirde forma giydi ve rakip filelere 3 gol attı. Özgür Şanlıurfaspor'da kaleci Atacan Öztürk ve Sankoh'dan sonra en çok forma giyen oyuncu oldu.

25 yaşındaki oyuncu 3 gün süren görüşmelerin ardından sabah sağlık kontrolünün ardından öğleden sonra kendisini Elazığspor'a 3 yıl bağlayan resmi sözleşmeye imza atmış oldu.

Elazığspor, ayrıca Bayrampaşa'da forma giyen 1989 doğumlu sağ kanat oyuncusu Abdullah Topkara ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sayfa Yükleniyor...