1461 Trabzon’da Kadir Özcan devri

1461 Trabzon, Mustafa Reşit Akçay'dan boşalan teknik direktörlük görevine Kadir Özcan'ı getirdi.

NTV Spor 14.06.2013 - 17:21
1461 Trabzon’da Kadir Özcan devri

Trabzonspor'un PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon, Mustafa Reşit Akçay'dan boşalan teknik direktörlük görevine Kadir Özcan'ı getirdi.

Kulüp binasında düzenlenen ve Trabzonspor Futbol Direktörü Ünal Karaman'ın hazır bulunduğu törende Kadir Özcan, yardımcıları Ayhan Alemdaroğlu, Nail Timurcuoğlu, Hakan Yılmaz ve Kenan Sivrikaya ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Ünal Karaman, imza töreninde yaptığı konuşmada, 1461 Trabzon'un kendilerinin göz bebeği olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un önemli başarılara imza atmasında en önemli mihenk taşımız olacak. Kadir hocamız geçmiş dönemde de benim futbolculuk dönemimde de bize hem ağabeylik hem antrenörlük yaptı. Dolayısıyla camianın önemli isimlerinden biri. Buradaki arkadaşların hepsiyle geçmiş dönemde tanışıklığımız var. Dolayısıyla Trabzonspor bünyesi içerisinde bulunmuş, Trabzonspor'a eli değmiş kim varsa bu camia içerisinde bizim önemli parçamız" dedi.

Teknik heyetin çok önemli bir sorumluluk aldığına işaret eden Karaman, "İnşallah ilk olarak teknik manada bizi arzu ettiğimiz hedeflere ulaştıracaklar. 1461 Trabzon'un hep zirvede olmasının yanında Trabzonspor'a önemli oyuncular yetiştirmenin ve sorumluluklarının bilincinde olacaklar. İkinci bölüm de zihinsel terapi pozisyonunda. Çünkü 1461 Trabzon önemli değişiklik yaşadı. Teknik heyeti, bazı oyuncuları Trabzonspor bünyesine aldık. Ben bu kadronun bu sorumlulukları layıkıyla yerine getireceğinden zerre kadar şüphe duymuyorum. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Teknik direktör Kadir Özcan ise öncelikle camiasına döndüğü için çok mutlu olduğunu vurguladı.

"Burası bizim yuvamız, yetiştiğimiz, teknik adamlık yaptığımız yer" diyen Özcan, "Bana da bu görevi layık gören başkana, yönetim kuruluna, Ünal hocaya, hepsine teşekkür ediyoruz. Bizden istenilenleri biliyoruz, zaten Trabzonspor camiasını çok iyi tanıyoruz. Gerekli şey ne ise bütün mesaimizi burada harcayıp 1461 Trabzon'u iyi yere getirme adına, oyuncu yetiştirmek adına ne gerekiyorsa yapıp birlik ve beraberlik için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bütün ekibe güveniyorum. Sizlerin desteğiyle 1461 Trabzon'u ileriye taşıyacağız. Bunu başaracağımıza inanıyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Sayfa Yükleniyor...