Fatih Terim'den sert tepki: "Böyle hakemlere boşa para harcamayın"

Yunanistan Süper Lig'inde Panathinaikos, AEK'ya 3-0 kaybederek zirvenin 4 puan gerisine düştü. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonunda hakemlere ateş püskürdü.

Haber Merkezi - NTV Spor 25.04.2024 - 00:41
Fatih Terim'den sert tepki: "Böyle hakemlere boşa para harcamayın"

'nin 33. haftasında 'in çalıştırdığı , lider 'ya konuk oldu.

OPAP Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 3-0 kazandı. AEK'nın gollerini 7 ve 69. dakikalarda Eliasson ve 38. dakikada Ponce kaydetti.

AEK puanını 75 yaptı ve ikinci sıradaki Panathinaikos ile olan puan farkını 4'e yükseltti.

"HAKEMLER BİZE TUHAF DAVRANIYOR"

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakemler hakkında sert sözler söyledi.

Fatih Terim, "Bugün iyi oynamadık. Rakibimizi tebrik ederek başlayayım. İyi oynadılar ve kazanmayı hak ettiler. Golü erken yedik ve dengemiz bozuldu. Tartışılabilecek bir konu varsa o da Kotsiras'ın penaltı pozisyonu. Eğer o penaltı verilseydi oyuna girebilirdik. Hakemler bu sahaya geldiklerinde bize biraz tuhaf davranıyorlar. Kaliteli bir hakemle oynamadık. Bu tabii ki AEK'nın maçı hak etmediği anlamına gelmez. Onlar bizden daha iyi oynadı. Tekrar söylüyorum, penaltıyla 1-1 olsaydı belki farklı şeyler söyleyebilirdik." dedi.

"BÖYLE HAKEME BOŞA PARA HARCAMAYIN"

Tecrübeli çalıştırıcı, "Şimdi siz bize soru soruyorsunuz, biz de oyun hakkında konuşuyoruz. Bir muhabir olarak bize iyi oynayıp oynamadığımızı söyleme hakkına sahipsiniz. Etkilenmeyen ve umursamayan tek kişi hakemdir. Penaltıdan kaybetmedik evet ama VAR da bir şey söylemedi. Sonra gelip bize sarı kart veriyorlar. Hakeme nasıl saygı duyabiliriz böyle? Penaltıdan gol atsak yine kaybedebilirdik. Bu kadar bariz penaltıyı vermeyecekse, Fransa'dan para harcayıp hakem getirmeye gerek yok." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...