Meireles'ten iyi haber

Fenerbahçe'ye Raul Meireles'ten iyi haber geldi. Sarı-lacivertlilerin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu Salzburg maçında sakatlanan Portekizli oyuncunun MR'ında ciddi bir soruna rastlanmadığı bildirildi.

NTV Spor 01.08.2013 - 17:38
Meireles'ten iyi haber

Red Bull Salzburg maçında sakatlanarak oyundan çıkan Raul Meireles'ten iyi haber geldi.
     
Portekizli oyuncunun bugün yapılan kontrollerinde, belinde yumuşak dokuda ezilme tespit edildiği ancak tetkiklerde ciddi bir probleme rastlanmadığı aktarıldı.
     
Meireles'in tedavisine başlanırken, sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz ve Erten Ersu'nun ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışma yaptıkları belirtildi.

HAZIRLIKLAR ARA VERMEDEN BAŞLADI
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla 6 Ağustos Salı günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
 
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, dün akşam oynanan Red Bull Salzburg maçında görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi.
     
Diğer futbolcuların ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı çabukluk çalışmasıyla sürdürdüğü kaydedildi. Ardından 2 gruba ayrılan bu oyuncuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasından sonra dar alanda çift kalemaç yaptıkları vurgulandı.
     
Fenerbahçe, rövanş maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.  

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Fenerbahçe Kulübü, Red Bull Salzburg maçında takımı destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin deplasmanda Red Bull Salzburg ile yaptığı maçta Red Bull Arena'yı doldurarak takımımızı yalnız bırakmayan, maç boyunca takımımıza sonsuz destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz" denildi.

Sayfa Yükleniyor...