"Kalitemizi Avrupa'ya göstereceğiz"

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleştikleri İngiliz devi Arsenal'i NTV Spor yayınında değerlendirdi. Kuyt, Arsenal karşısında kalitelerini Avrupa'ya göstereceklerini söyledi.

NTV Spor 09.08.2013 - 13:45
"Kalitemizi Avrupa'ya göstereceğiz"

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleştikleri İngiliz devi Arsenal'i NTV Spor yayınında değerlendirdi.

Arsenal karşısında iyi bir maç çıkaracaklarını söyleyen Kuyt, "Herkes Arsenal ne kadar iyi ve güçlü bir takım olduğunu biliyor. Ama ben F.Bahçe'nin ne kadar iyi bir ekip olduğunu biliyorum. İlk maçı evimizde oynayacağız ve taraftarlarımızın karşısında çok eğlenceli bir maç çıkarabiliriz. Fenerbahçe'nin ne kadar iyi bir takım olduğunu Arsenal karşısında Avrupa'ya gösterebiliriz" dedi.

"MAÇI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ"
Arsenal'in topu sürekli ayakta tutan bir takım olduğunun altını çizen Hollandalı yıldız, "Arsenal topu rakibi vermemek için elinden geleni yapan iyi bir takım bunun yanında genç bir ekip. Maçı dört gözle bekliyoruz. Zor olacağını biliyoruz ama Şampiyonlar Ligi zor takımlardan oluşuyor. Umarım Arsenal'i geçip Şampiyonlar Ligi'ne katılırız" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...