Denizlipor, Dajan Simac'ı transfer etti

Denizlispor, Macaristan 1. Lig ekiplerinden Debrecen'den Hırvat asıllı Alman stoper Dajan Simac ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 15.08.2013 - 17:05
Denizlipor, Dajan Simac'ı transfer etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Macaristan 1. Lig ekiplerinden Debrecen'den Hırvat asıllı Alman stoper Dajan Simac ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Denizlispor Basın Sözcüsü Yasin Özpek, defans oyuncusu Hasan Demir'le yolların ayrılmasının ardından stoper arayışlarına girdiklerini ve teknik heyetin raporu doğrultusunda Simac ile yaptıkları görüşmede prensipte anlaştıklarını söyledi.

Futbolcuyla bugün 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını aktaran Özpek, futbolcunun takıma katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ederek, "Nokta transfer yaptık. Genç ve kaliteli bir ekibe sahibiz. Takımız iyi yolda ilerliyor. Üst sıralar hedefimize ulaşacağına inanıyoruz" dedi.

Futbolcu Simac ise Debrecen formasıyla Macaristan Kupası şampiyonluğu yaşadığını, 4 Şampiyonlar Ligi, 7 UEFA Ligi maçında 90 dakika forma giydiğini belirterek, "Almanya'dan tanıdığım Denizlispor teknik direktörü Serdar Dayat transferimi çok istedi, ben de geldim. Denizlispor'un kadrosunda Almanya'da yetişen çok sayıda Türk oyuncu var. Onlarla iyi anlaşacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Öte yandan, kadrosunda Bruce Inkango, Kahe ve Bajram Fatai'yi bulunduran Denizlispor, Simac'a yer açabilmek için üç futbolcudan birinin sözleşmesini feshetmek zorunda kaldı. Bu futbolcular arasında Bulgaristan 1.Ligi'nde Cherno More Varna takımından transfer edilen Fransız asıllı Kongolu Bruce Inkango'nun göndirelebileceği öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...