Kayserispor moral peşinde

Kayserispor ligde Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Robert Prosinecki, Elazığspor maçını kazanarak, milli maçlar dolayısıyla lige verilecek araya moralli girmek istediklerini söyledi.

NTV Spor 26.08.2013 - 19:59
Kayserispor moral peşinde

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin üçüncü haftasında yapacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı.
     
Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde gerçekleştirildi. Hafif tempolu koşuyla başlayan antrenman ısınma koşusu, pas kontrol ve dar alanda top çalışmasıyla devam etti.

Antrenmana Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Nobre ile sakatlığı devam eden Bobo katılmazken, Simic ise takımdan ayrı çalıştı.
     
Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Prosinecki, deplasmanda oynadıkları Kasımpaşa maçını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     
Bu hafta konuk edecekleri Elazığspor'u mağlup ederek, Kasımpaşa mağlubiyetini telafi etmek istediklerini dile getiren Prosinecki, "Ligde maçlar zor geçiyor. Oynanmayan hiçbir maçın garantisi yok. Kasımpaşa karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu hafta konuk edeceğimiz Elazığspor ciddiye aldığımız bir rakip. Hazırlıklara başladık, maç gününe kadar en iyi duruma gelmek için çalışacağız. Elazığspor maçını kazanarak, milli maçlar dolasıyla lige verilecek araya moralli girmek istiyoruz. Taraftarımızdan bu zorlu maçta bizleri yalnız bırakmamalarını arzu ediyoruz" dedi.
     
Kayserispor, Elazığspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çift idmanla devam edecek.

Sayfa Yükleniyor...