"Bizim için çok kötü bitmiş bir turnuva oldu"

A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, kendileri için çok kötü bitmiş bir turnuva olduğunu belirtti ve kalan 2 maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti.

NTV Spor 08.09.2013 - 13:25
"Bizim için çok kötü bitmiş bir turnuva oldu"

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda D Grubu'nda ilk  3 maçını da kaybeden ve ikinci tura çıkma şansını yitiren A Milli Takım'da istenen sonuçların alınamamasının üzüntüsü yaşanıyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, kendileri için çok kötü bitmiş bir turnuva olduğunu söyledi.

Yunanistan ile 'tamam mı devam mı' maçına çıktıklarını vurgulayan Erdenay, "Yunanistan karşısında oyuncular istekliydi. Ancak kötü bir oyun sergiledik. Yenildik ve ikinci tur hakkımızı kaybettik. Bizim için çok kötü bitmiş bir turnuva oldu" dedi.

Takımda değişim olup olmayacağı yönündeki soruyu ise Erdenay, "Şu an için değerlendirmesini yapmadık. Döndükten sonra bu konuyu masaya yatıracağız" şekline yanıtladı.

Harun Erdenay, grupta kalan 2 maçlarını kazanarak en azından şampiyonayı en iyi şekilde bitirmek istediklerini dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...