"İyi bir performans ortaya koyduk"

Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Elemeleri D Grubu'nda, Türk Telekom'u 72-68 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, önemli bir rakip karşısında iyi bir performans sergilediklerini söyledi.

NTV Spor 06.10.2013 - 17:00
"İyi bir performans ortaya koyduk"

Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, "Güçlü oyuncuları olan bir takım karşısında iyi bir performans ortaya koyduk" dedi.
     
Sunter, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Elemeleri D Grubu'nda, Türk Telekom'u 72-68 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, önemli bir rakip karşısında galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu maç bizim için daha çok bir hazırlık maçı niteliğindeydi. Dün gruptan elenmiştik ama oyuncularımız için iyi bir hazırlık maçı oldu. Güçlü oyuncuları olan bir takım karşısında iyi bir performans ortaya koyduk" diye konuştu.

Yeni bir takım olmalarına rağmen örnek bir maç çıkardıklarını kaydeden Sunter, dünkü maçta yaptıkları hataları tekrarlamadıklarını ifade ederek, "Bundan sonraki aşamada lig maçlarına odaklanacağız. Daha iyi olmanın yollarını arayacağız. Türk Telekom'a başarılar diliyorum" dedi.
     
Türk Telekom Başantrenörü Josip Vrankovic de gruptan çıkmayı garantiledikleri için bu maçın hazırlık niteliği taşıdığını söyledi.
      
Kaybetmenin kendilerini üzdüğünü dile getiren Vrankovic, "Daha iyi olabilirdik. Kazanmak için mücadele ettik ama istediğimiz ritmi yakalayamadık. Kaybedilen maçtan dersler çıkarıp daha iyi olmaya çalışacağız. Gruptan çıktığımız için mutluyuz. Kendimize yeni şeyler katarak yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...