Karabük'te gülen yok!

Kardemir Karabükspor, kendi sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak 3 hafta aradan sonra ilk kez puanla tanışmış oldu.

NTV Spor 26.10.2013 - 17:23
Karabük'te gülen yok!

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta maçında Kardemir Karabükspor, kendi saha ve seyircisi önünde Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ev sahibi Karabükspor'da sataklıkları bulunan Eren Güngör ile sarı kart cezalısı Yiğit İncedemir ve kırmızı kart cezalısı Sebastian Puygrenier kadroda yer almazken, konuk Antalyaspor'da ise sakat oyuncular Koray Arslan ve Insa takımdaki yerlerini alamadı.

Kardemir Karabükspor'da eksik oyuncuların çokluğunda Erdem Özgenç ve Samba Sow ilk onbirde maça başladı. Ahmet İlhan Özek ise maça yedekler arasında başladı.

Konuk Antalyaspor ise geçen hafta Akhisar maçındaki onbiriyle sahada yer aldı.

İlk yarıda iki takımın da gol çabası sonuç vermedi ve devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Antalyaspor'da Uğur İnceman oyundan çıkarken, yerine savunma oyuncusu Emre Güngör oyuna girdi.

Kardemir Karabükspor'da ise ilk değişiklik 54. dakikada yapıldı ve İlhan Parlak'ın yerine Ahmet İlhan Özek oyuna dahil oldu.

Dakikalar 58'i gösterdiğinde Kardemir Karabükspor'da kazanılan penaltı atışında topun başın Lua Lua geçti ve yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Antalyaspor'da ikinci değişiklik 66. dakikada yapıldı ve Diarra'nın yerine tecrübeli golcü Baros oyuna girdi. Konuk ekipte son değişiklik ise 75. dakikada yapıldı, bir başka tecrübeli oyuncu İbrahim Dağaşan'ın yerine Murat Duruer oyuna girdi. Samet Aybaba beraberlik için artık bütün kozlarını oynuyordu.

76. dakikada Antalyaspor'da kazanılan serbest vuruşta topun başına Tita geçti ve bu oyuncunun yaptığı vuruşta topa son dokunan Kardemir Karabükspor'da Uğur Uçar oldu ve kendi kalesine attığı golle skor 1-1 oldu.

82. dakikada Karabükspor'da Erkan Kaş'ın yerine Gökhan Ünal oyuna girdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 eşitlikle sona ermiş oldu.

Bu sonuçla Karabükspor puanını 9'a, Antalyaspor ise 12'ye çıkartmış oldu.

KARDEMİR KARABÜKSPOR: 1 - MEDICAL PARK ANTALYASPOR: 1

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
Kardemir Karabükspor: Waterman, Erdem Özgenç, Mabiala, Uğur Uçar, İshak Doğan, Hakan Özmert, Sow, Lua lua, İlhan Parlak (Dk. 53 Ahmet İlhan Özek), Erkan Kaş (Dk. 82 Gökhan Ünal), Akpala
Medical Park Antalyaspor: Hakan Arıkan, Serkan Balcı, Musa Nizam, Mehmet Sedef, Vederson, Zeki Yıldırım, İbrahim Dağaşan (Dk. 75 Murat Duruer), Uğur İnceman (Dk. 46 Fehmi Emre Güngör), Tita, Isaac, Diarra (Dk. 66 Baros)
Goller: Dk. 57 Lua Lau,  Dk. 76 Uğur Uçar (kendi kalesine)  (Kardemir Karabükspor),
Sarı kartlar:  Dk. 61 Sow,  Dk. 74 Erkan Kaş (Kardemir Karabükspor) Dk. 53 Mehmer Sedef, Dk. 71 Fehmi Emre Güngör, Dk. 90 Serkan Balcı (Medical Park Antalyaspor)

Sayfa Yükleniyor...