Okan Buruk imzaladı

Elazığspor, Okan Buruk'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bir kulüpte ilk teknik direktörlük deneyimi yaşayacak olan Buruk, büyük hedefleri olduğunu ve Elazığspor'u yukarılara taşıyacaklarını söyledi.

NTV Spor 31.10.2013 - 20:33
Okan Buruk imzaladı
Elazığspor, Teknik Direktör Okan Buruk'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.
     
Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreni öncesinde yaptığı konuşmada, takımın kötü gidişatına bir nevi son vermek adına yeni bir heyecan, yeni bir kan değişikliği amacıyla Trond Sollied ile yollarını ayırdıklarını, Okan Buruk ile anlaşmaya vardıklarını hatırlattı.
     
Buruk'un tüm Türkiye'nin benimsediği bir isim olduğunu kaydeden Öztürk, "Duruşuyla, kimliğiyle Elazığsporumuza, Elazığ yapımıza da uygun olacak bir hocamızı kazandırdık. Allah hayırlı, uğurlu etsin, diyelim. İnşallah takımımız en kısa sürede derlenip toparlanacak. Hocamız da zaten 2 gündür gerekli altyapı çalışmalarını yaptı. Antrenmanlara da çıktı. Bu sabah itibarıyla da Sollied hocamızla resmi anlamda anlaşmaya vararak sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettik."
     
"BURADA OLMAK ÇOK BÜYÜK MUTLULUK"
Okan Buruk ise Elazığ'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, kente ilk gelişinde insanların kendisini çok iyi karşıladığını söyledi. Elazığ insanını tanıdığını ve herkesin gönlünde de taht kurduğunu dile getiren Buruk, "Burada olmak çok büyük mutluluk. Şu andaki durumu tabii ki biliyoruz. Son haftalar iyi geçmedi. Başkanın dediği gibi yeni bir kan değişikliği oldu. Ben Okan Buruk olarak bu kan değişikliğini oyuncularımıza, takımımıza, camiamıza en iyi şekilde katmak istiyorum. Çok büyük heyecanım, isteğim, hedeflerim var. Bu hedeflere yol almada bana destek olan, şans veren başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu takımın yeri şu anda istediğimiz bir yer değil. Bunu yukarılara taşıyacağız. Arkadaşlarımızdan gelen geri bildirim çok önemliydi. Karakterleri çok önemliydi. Çok dürüst, düzgün bir takımla çalışacağımı 3 gün içerisinde gördüm. Onlara çok güveniyorum." dedi.
     
Konuşmaların ardından Buruk, kendisini 2 yıllığına Elazığspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
     
İmza törenine, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da katıldı.

Sayfa Yükleniyor...