"İyi bir başlangıç yapacağız"

FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kulüp başkanı Mehmet Özcan, yarın oynayacakları Dunav 8806 Ruse maçını kazanarak iyi başlangıç yapacaklarına inandığını dile getirdi.

NTV Spor 06.11.2013 - 15:25
"İyi bir başlangıç yapacağız"

FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kulüp başkanı Mehmet Özcan, yarın oynayacakları Dunav 8806 Ruse maçını kazanarak iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Özcan, Avrupa Kupası karşılaşmalarına yarın deplasmada oynayacakları Dunav 8806 Ruse maçıyla başlayacaklarını belirterek, takımın bugün Bulgaristan'a gittiğini söyledi.

Oyuncuların formda olduğunu vurgulayan Özcan, "FIBA Bayanlar Avrupa Kupası maçlarına galibiyetle başlamayı istiyoruz. Bu hedefi gerçekleştirmek için tüm hazırlıklarımızı yaptık" dedi.

Özcan, ligde de oynadıkları 5 maçın 3'ünü kazandıklarını hatırlatarak, gün geçtikçe takımın ve oyun anlayışının oturduğunu ifade etti.

Bu haftayı Avrupa'da ve ligde galip gelerek kapatmayı hedeflediklerini belirten Özcan, "Ligde bu hafta Mersin derbisinde Tarsus Belediye ile karşılaşacağız. Tüm Mersin ve Tarsuslu sporseverleri bu maça bekliyoruz. Bu maçın kazananı Mersin'in sporu olacak" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...