"Hedefimiz 2'de 2"

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'na galibiyetle başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde genel menajer Suat Özdal, Chevakata Vologda karşısındaki ikinici maçtan da galip gelmeyi hedeflediklerini söyledi.

NTV Spor 11.11.2013 - 14:47
"Hedefimiz 2'de 2"

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahasında yapacağı Chevakata Vologda maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
     
Genel Menajer Suat Özdal, gruptaki ilk maçlarında, Bulgar ekibi Dunav 8806 Ruse'yi deplasmanda 73-69 yendiklerini hatırlatarak, amaçlarının ikinci maçta da galibiyete ulaşmak olduğunu söyledi.
     
Rus ekibi Chevakata Vologda ile çarşamba günü Servet Tazegül Spor Salonu'nda karşılaşacaklarını belirten Özdal, "Bulgaristan'da aldığımız galibiyeti avantaja çevirmek istiyoruz. Hedefimiz gruptan lider olarak çıkmak" dedi.
     
Genç bir takım olduklarını ve haftada iki maç yaptıklarını ifade eden Özdal, "Geldiğimiz noktada gayet iyi durumdayız. Amacımız eksik ve sıkıntılarımızı gidererek yukarılara doğru çıkmak" diye konuştu.
     
Karşılaşmada en önemli kozlarının taraftar desteği olacağına işaret eden Özdal, tüm sporseverleri Rus ekibi ile yapacakları zorlu mücadelede yanlarında olmaya çağırdı.

Sayfa Yükleniyor...