"Önemli bir galibiyet aldık"

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda Rusya'nın Chevakata Vologda takımını uzatmalarda 83-80 mağlup eden Mersin BŞB başkadnı Mehmet Özcan, önemli bir galibiyet elde ettiklerini ifade etti.

NTV Spor 14.11.2013 - 12:32
"Önemli bir galibiyet aldık"

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda  Rusya'nın Chevakata Vologda takımını uzatmalarda 83-80 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde galibiyet sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, grubun güçlü takımlarından Rus ekibi karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Başarıda seyircinin rolünün büyük olduğunu ifade eden Özcan, "Salonu dolduran seyircilerimiz takımın maçı omuzlaması için elinden geleni yaptı. Muhteşem bir atmosferde denklerin müsabakası şeklinde geçen maçta iyi bir performans ortaya koyduk. Dönem dönem aradaki farkı çift haneli rakamlara çıkarsak da Rus ekibi farkı kapatmayı başardı. Zaman zaman yaptığımız basit hatalar maçın normal süresinin beraberlikle sonuçlanmasına neden oldu. Uzatmalarda hataları azaltan oyuncularımız başarının sahibi oldu" dedi.

Türkiye'yi FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Özcan, "Chevakata Vologda karşısında aldığımız galibiyet bizi sevindirdi. Galibiyeti bu maçta bizi destekleyen taraftarlarımıza ve vatandaşlarımıza hediye ediyoruz. Aldığımız galibiyet bizi tembelliğe, rehavete sürüklemeyecek. Aldığımız galibiyetle daha da hırslanarak önümüzdeki maçları da kazanarak daha büyük mutluluklar yaşamak istiyoruz. Mersin'e ve Türkiye'ye yeni başarılar kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...