Mersin Büyükşehir Belediyesi kritik virajda

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yarın Dunav 8806 Ruse ile karşılaşacak.

NTV Spor 27.11.2013 - 13:38
Mersin Büyükşehir Belediyesi kritik virajda

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kupada Bulgar ekibi Dunav 8806 Ruse ile evinde oynayacağı maçta galibiyet hedefliyor.

Kulüp başkanı Mehmet Özcan, ligde Beşiktaş'a 76-72 mağlup olduklarını anımsatarak, yenilgiyi unutup Avrupa maçına odaklandıklarını kaydetti.

Ligde üst üste iki yenilgi alan takımın güçlenmesi için çalışmaları sıklaştırdıklarını ifade eden Özcan, "Bireysel anlamda yapılan hatalar var. Bunları telafi için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Dunav 8806 Ruse karşısında gruptaki ilk maçı kazandıklarını hatırlatan Özcan, "Rakibimiz kadro derinliğiyle dikkati çekiyor. Grupta hiç maç kazanamayan Bulgar ekibi bu karşılaşmada mutlak galibiyet düşüncesiyle salona çıkacak. İlk maçı son dakikalarda kazanmıştık. Rövanşı almak isteyen rakibe karşı iyi hazırlandık. Haftada 3 maç oynamamız ve son iki maçta mağlup olmamız takımımızı moral ve motivasyon açısından olumsuz etkilese de bu şartların bizi mağlubiyete sürüklemesine izin vermeyeceğiz. Gruptan ilk ikide çıkmak için final niteliğinde olan bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın verdiği destek, oyuna hakim olmamızı sağlayacak. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...