Tosfed Kupası’nda zafer Bursalı rallicilerin

Tosfed Kupası’nda Kategori 3’te şampiyonluğunu sezon bitimine iki yarış kala ilan eden Bursalı ralliciler Hakan Ertarman - Yunus Emre Bol Hitit Rallisi’nde sezonun 6’ncı zaferine imzasını attı.

NTV Spor 28.11.2013 - 15:30
Tosfed Kupası’nda zafer Bursalı rallicilerin
Tosfed Kupası'nda Kategori 3'te şampiyonluğunu sezon bitimine iki yarış kala ilan eden Bursalı ralliciler Hakan Ertarman - Yunus Emre Bol Hitit Rallisi'nde sezonun 6'ncı zaferine imzasını attı.

Antalya'ya en yakın rakibine açık puan farkı ile lider olarak gelen Ertarman – Bol ikilisi , Maysan Mando sponsorlu Renault Clio'sunun arızalı beynini yenisi ile değiştirmesine karşın, zaman yetmezliğinden bir çok fonksiyonunu adapte edemeden start aldı.

Rallinin beş etabında rekabete açık olan Tosfed Kupası'nda, ilk iki etabı en iyi zamanlarla geçen ve gün ortası servisine kategorisinde lider olarak dönen Hakan Ertarman - Yunus Emre Bol, ikinci ayak etaplarında gazdan ayağını çekip finiş görme hedefini öne aldı ama yine de liderliğini korumasını da bildi.

Maysan Mando renklerini taşıyan Clio'su ile finişe toplamda 24,1 saniye farkla ilk sırada ulaşan Hakan Ertarman - Yunus Emre Bol, ‘erken' ilan ettikleri şampiyonluklarını yeni bir birincilik kupası ile taçlandırdı.

Sayfa Yükleniyor...