Olympiakos'u Saviola sırtladı! (ÖZET)

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Olympiakos, Saviola'nın 2 gol ile yıldızlaştığı maçta Anderlecht'i 3-1 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. Belçika ekibi mücadeleyi 8 kişi ile tamamladı.

NTV Spor 10.12.2013 - 23:55
Olympiakos'u Saviola sırtladı! (ÖZET)

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Olympiakos, Saviola'nın 2 golle öne plana çıktığı maçta Belçika ekibi Anderlecht'i 3-1 mağlup etti ve puanını 10'a yükselterek bir üst tura yükseldi. Belçika temsilcisi 3 kırmızı kart sonrası mücadeleyi 8 kişi ile tamamladı.

Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edebilmek için mutlak 3 puana ihtiyacı olan Yunan ekibi, 34. dakikada Saviola'nın golü ile 1-0 öne geçti.

Bu gole konuk ekip 5 dakika sonra Kljestan ile yanı verdi. 39'da hızlı gelişen Anderlect atağında, ceza alanı içerisinde Kljestan sağ çaprazda boş kaleye topu gönderdi ve skora denge getirdi.

Bu gol ilk devrenin de skorunu belirledi. 1-1

Mücadelenin ikinci devresinde Anderlect'te Kouyate, 49. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Rakibinin 10 kişi kalmasıyla baskılarını daha da artıran ev sahibi ekip, 58'de Saviola'nın 2. golü ile tekrar öne geçti. Davis Fuste'in çektiği şuta altı pas içerisinde dokunan Saviola, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

Yunan ekibi 71. dakikada Weiss ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

Son dakikalarda rakibini bunaltan Olympiakos çok net fırsatlardan yararlanamazken, Anderlecht N'Sakala'nın 88'de ve kaleci Proto'nun da 90. dakikada kırmızı kart görmesiyle maçı 8 kişi ile tamamladı.

Proto'nun rakibini düşürdüğü pozisyonun ardından hakem penaltı noktasını gösterdi ve topun başına geçen Alejandro Dominguez 90. dakikada skoru 3-1'e getirdi.

Mücadele 3-1 Olympiakos'un galibiyeti ile sonuçlandı ve ev sahibi ekip puanını 10'a yükselterek grupta Paris Saint Germain'in ardından bir üst tura yükseldi.

BENFICA AVERAJA TAKILDI
C Grubu'nda gecenin diğer maçında Paris Saint Germain'i 2-1 mağlup eden Benfica, puanını 10'a yükseltti ve averajla Olympiakos'un ardında kaldı ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Edinson Cavani'nin 38. dakikadaki golü ile 1-0 öne geçen Paris Saint Germain, 45. dakikada Rodrigo Lima'nın penaltı golüne engel olamadı ve devre 1-1 eşitlikle sona erdi.

58. dakikada sahneye çıkan Nicolas Gaitan, defansın hatasını çok iyi değerlendirdi ve skoru 2-1'e getirdi.

Mücadele 2-1 Benfica üstünlüğü ile sona erdi.

Sayfa Yükleniyor...