Chelsea sağa sola bakmadı!

Maviler kendi işini kendi gördü... Seyircisi karşısında konuk ettiği Steaua Bükreş'i 1-0 mağlup eden Londra ekibi, Şampiyonlar Ligi E Grubu'nu ilk sırada tamamladı.

NTV Spor 12.12.2013 - 00:39
Chelsea sağa sola bakmadı!

Devler Ligi E Grubu'nda son haftaya ilk sırada giren Jose Mourinho'nun takımı, Rumen ekibi Steaua Bükreş'i tek golle geçerek liderlik koltuğunu kaptırmadı.

Stamford Bridge'de beklendiği gibi iştahlı başlayan taraf Chelsea idi. Dakikalar 10'u gösterirken Demba Ba'nın attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi takm, orta sahada kurduğu üstünlüğü maçın geneline yaymayı başardı.

Grupta 3 puanla son sırada yer alan ve herhangi bir iddiası bulunmayan Steaua Bükreş, ise skoru eşitleme pozisyonlar arasa da epey yetersiz kaldı.

Seyircisi karşısında yeşil sahadan tek golle galip ayrılan Mourinho'nun öğrencileri, grubu 4 galibiyet, 2 yenilgi ve 12 puanla ilk sırada tamamlayarak bir üst tura yükseldi.

SCHALKE YOLA DEVAM DEDİ
E Grubu'nda Chelsea'nin ardından 10 puanla Schalke 04 üst tura çıkma başarısını gösterdi. Gruptaki iki maçta da Londra ekibini yenmeyi başaran Murat Yakın'ın çalıştırdığı Basel ise 8 puanla üçüncü sırada yer aldı. Basel, Avrupa kupası macerasına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Sayfa Yükleniyor...