Kanarya haftayı kayıpsız geçme hedefinde

Lig lideri Fenerbahçe cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izleyebileceği maçta yarın Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Zirve yolunda puan kaybı yaşamak istemeyen sarı-lacivertlilerde Caner cezalı durumdayken Emenike ve Egemen sarı kart sınırında.

NTV Spor 12.12.2013 - 12:17
Kanarya haftayı kayıpsız geçme hedefinde

Spor Toto Süper Lig'de yarın Akhisar Belediyespor ile sahasında karşılaşacak lider Fenerbahçe, cezası nedeniyle tribünde sadece kadınlar ve çocukların izleyebileceği maçta sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor karşılaşmasını sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocuklar izleyebilecek. Karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fethiyespor'a elenmesinin ardından geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek, ligde en yakın takipçisi Kasımpaşa ile aradaki puan farkını 8'e çıkaran sarı-lacivertliler, yarınki maçta da galip gelerek, şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemiyor.

Fenerbahçe ligde 14 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 35 puanla lider durumda bulunuyor. Akhisar Belediyespor ise 14 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet ve 19 puanla 9. sırada yer alıyor.

CANER CEZALI
Fenerbahçe'de geçen hafta Çaykur Rizespor maçında sarı kart gören ve toplam 4 sarı kartla ulaşarak cezalı duruma düşen Caner Erkin, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Caner'in yokluğunda Akhisar Belediyespor maçında savunmanın solunda Hasan Ali Kaldırım'a yer vermesi bekleniyor.

Beşiktaş maçında kırmızı kart gören ve 2 maçlık cezası sona eren Raul Meireles, teknik direktör Yanal'ın görev vermesi durumunda yarınki maçta oynayabilecek.

Yaşadığı sakatlığın ardından tedbir amaçlı takımdan ayrı çalışan Egemen Korkmaz'ın durumu bu akşam yapılacak antrenmandan sonra belli olacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu yarınki maçta oynamayacak.

EMENİKE VE EGEMEN KART SINIRINDA
Akhisar Belediyespor maçı öncesinde Fenerbahçe'de Emenike ve Egemen Korkmaz sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu sezon lig maçlarında toplam 3 sarı karta ulaşan Emenike ve Egemen, yarınki maçta oynayıp, birer sarı kart daha görmeleri durumunda sarı-lacivertlilerin ligin 16. haftasında Kardemir Karabükspor ile sahasında yapacağı karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

MUHTEMEL 11
Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Alper Potuk, Kuyt, Sow, Emenike (Webo)

Sayfa Yükleniyor...