Filipe Luis veda etti!

Filipe Luis, Atletico Madrid'e veda etti. Yeni sezonda Chelsea forması giyecek başarılı solbek Atletico'yu asla unutmayacağını söyledi.

NTV Spor 17.07.2014 - 12:21
Filipe Luis veda etti!

Thibaut Courtois, Diego Costa, Thiago, David Villa ve Adrian Lopez'in ardından Filipe Luis de Atletico Madrid'e veda etti.

25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Chelsea'ya transfer olan Luis, son kez Atletico Madridliler'in karşısına çıktı. Luis, en doğru zamanda İspanya'dan ayrıldığını düşünüyor.

Filipe Luis, "6-7 yıl önce İspanya'dan ayrılacağımı hiç düşünmezdim. Ancak şimdi 29 yaşındayım ve değişim zamanının geldiğine inanıyorum. Chelsea'yi her zaman çok beğendim. Londra'yı da çok seviyorum. Bu nedenle Chelsea'nin benim için ideal bir kulüp olduğunu düşünüyorum ve teklif geldiğinde hiç tereddüt etmeden kabul ettim" dedi.

Luis, Atletico Madrid'i de hiçbir zaman unutmayacağını dile getirdi.

Filipe Luis, "Atletico'dan para ya da herhangi bir olumsuzluk yaşadığım için ayrılmıyorum. Sadece yaşımdan dolayı kariyerimde yeni bir sayfa açmak istiyorum. Futbolu bıraktıktan sonra çocuklarıma dünyanın en iyi taraftarının benim adını haykırdığını söyleyebileceğim. Hayatım boyunca da koyu bir Atletico taraftarı olarak kalacağım" şeklinde konuştu.

Filipe Luis Chelsea'de, Atletico Madrid'den takım arkadaşları Courtois ve Costa ile birlikte forma giyecek.

Sayfa Yükleniyor...