"Tarih yazmaya geldim!"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego, önümüzdeki sezon için iddialı konuştu; "Alex gibi kendi tarihimi yazmaya geldim" dedi.

NTV Spor 18.07.2014 - 13:01
"Tarih yazmaya geldim!"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego, Topuk Yaylası'ndaki sezon öncesi kampında basın mensuplarının karşısına çıktı. 

Brezilyalı futbolcu, "Sürekli Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex ile karşılaştırılacaksın. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna iddialı bir yanıt verdi. Diego "Hangi takıma gitsem, orada da başka oyuncularla kıyaslandım. Alex burada 8 yıl geçirdi. O, kendi tarihini yazdı. Ben de şimdi kendi tarihimi yazacağım. Fenerbahçe'ye en iyisini vermeye çalışacağım" dedi.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜNE GELDİM"
Fenerbahçe'ye transfer olduğu için mutluluk duyduğunu belirten Diego "Gerçekten çok mutluyum. Dürüst olmak gerekirse biraz da şaşkınım. Daha önce oynadığım Porto ve Juventus'ta da iyi koşullar vardı. Ama burası olağanüstü. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Tesislerde her şey harika, birinci sınıf. Odada yalnız kalıyorum. Ama idmanlarda çok eğleniyoruz. Çok çalışıyoruz. Bugüne kadar pozitif ve güzel geçti kamp. Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısı. Hocamız beni hangi pozisyonda oynatmak isterse, orada oynarım. Benim için heyecan verici bir durum. Yeni tecrübelere açık bir insanım" ifadesini kullandı.

"ARDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEDİ"
Fenerbahçe'ye gelmeden önce, Atletico Madrid'den takım arkadaşı Arda Turan ile konuştuğunu söyleyen 29 yaşındaki futbolcu "Arda ile Fenerbahçe ve Türkiye hakkında çok konuştuk. O, benim çok iyi arkadaşım. Buraya gelmemde Arda'nın olumlu yorumlarının etkisi çok oldu" dedi.

"FELİPE MELO ÇOK İYİ ARKADAŞIM"
Galatasaraylı Felipe Melo'nun iyi bir arkadaşı olduğunu vurgulayan Diego "Derbilerde oynamak her zaman güzeldir. Galatasaraylı Felipe Melo benim iyi arkadaşım. Çok da iyi bir futbolcu. Juventus'ta birlikte oynadık. Buraya gelmeden önce de sürekli kontakt halindeydik. Ayrıca gelmeden önce birçok Türk arkadaşımdan bilgi aldım. Bundesliga, La Liga ve Premier Lig kadar olmasa da Türkiye Ligi gelişiyor. Artık futbolda hangi ligde olduğunun önemi yok. Sürekli fit olmanız lazım. Türkiye Ligi'nde de bunu gösterebileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Dünya Kupası'ndaki 7-1'lik Brezilya-Almanya maçına da değinen Diego "Brezilya-Almanya maçının skorunu görünce çok şaşırdım. Normal değildi. Ancak bununla ilgili tam olarak konuşamam. Takımın içinde yer almadım, nelerin yaşandığını bilmiyorum. 4. yıldıza gelirsek. Bunun için çalışacağız. Her zaman kazanmak için mücadele ediyoruz" diye konuştu.

 

 

 

 

Sayfa Yükleniyor...