"Diego güç katar"

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal, Topuk Yaylası Tesisleri'nde değerlendirmelerde bulundu. Avantajlı bir fikstüre sahip olduklarını vurgulayan Kartal, Diego'nun, takımın hücum hattını zenginleştireceğini söyledi.

NTV Spor 22.07.2014 - 16:32
"Diego güç katar"

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal, "3 hafta kala değil de, 6 hafta kala şampiyonluğumuzu nasıl ilan ederiz onun için çalışmalıyız" dedi.

Topuk Yaylası kampında Fenerbahçe televizyonuna açıklamalarda bulunan Kartal, "Lig kolay olmayacak ama bu sene geçen sezonun üstüne ne koyabiliriz diye düşünmeliyiz." diye konuştu.

İsmail Kartal, Diego transferiyle hücum hattını zenginleştirdikleri söyledi. Kartal, "Topun 3'üncü bölgede kalması, forvetleri yönlendirebilmesi ve son vuruşları iyi yapabilen bir oyuncu olması sebebiyle büyük katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Avantajlı bir fikstüre sahip olduklarını vurgulayan İsmail Kartal, "Biz takımımıza güveniyoruz. Ancak rakiplerimizle ikinci yarıda kendi sahamızda oynayacak olmamız bizim için avantaj" dedi.

Futbolcuların, teknik direktör Ersun Yanal'ın prensiplerini benimsediği söyleyen Kartal, "Geçtiğimiz yıl Ersun Yanal'ın ilk senesiydi. Zaman zaman zorluklar yaşandı ama şimdi 1 yıl geçti ve şampiyon olduk. Oyuncular yeni sezona da hazır geldi" dedi.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un iyi transferler yaptığını söyleyen İsmail Kartal, "Geçen sezonun üstüne ne koyabiliriz diye düşünüp, ona göre çalışmalıyız. 3 hafta kala değil de 6 hafta kala şampiyonluğumuzu nasıl ilan ederiz onun için çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...