Cavcav açık kapı bıraktı!

Jimmy Durmaz, Olimpiakos'un teklifini kabul etmedi. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, genç futbolcunun kendisine teklif edilen ücreti beğenmediğini söylerken, transfer için açık kapı bıraktı.

NTV Spor 22.07.2014 - 20:34
Cavcav açık kapı bıraktı!

Gençlerbirliği'nin İsveçli futbolcusu Jimmy Durmaz, Olimpiakos'un teklifini geri çevirdi. Yunan kulübü, Türkiye'de yerli statüsünde oynayan ve İsveç Milli Takımı'nda da forma giyen Jimmy Durmaz için başkent ekibine 2 milyon euro bonservis bedeli önerdi.

Gençlerbirliği ile anlaşan Olimpiakos, daha sonra futbolcu ile masaya oturdu. Ancak önerilen ücret Jimmy tarafından beğenilmedi. Açıklamayı Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav yaptı. Cavcav, buna rağmen açık kapı bıraktı.

Cavcav, “Olimpiakos takımı Jimmy Durmaz'a transfer teklifinde bulundu. Biz de kabul ettik. Ancak Jimmy onların kendisine sunduğu ücreti kabul etmedi. O yüzden bizim de anlaşmamız bir şey ifade etmiyor. Transfer dönemi devam ediyor. İlerisi ne gösterecek bakacağız” dedi.

Bu arada başkent ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Jimmy Durmaz'ın kalması durumunda kırmızı-siyahlı yönetimin genç futbolcuya yeni anlaşma önereceği öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...