Sutopunun kalbi İstanbul'da atıyor!

Uluslararası İstanbul Cup Sutopu Turnuvası dün oynanan 3 müsabaka ile start aldı. 2 takımla turnuvada boy gösteren millilerimiz Hırvatistan'a mağlup olurken, ABD'yi ise yenmeyi başardı.

NTV Spor 24.07.2014 - 14:01
Sutopunun kalbi İstanbul'da atıyor!

FINA Dünya Genç  Erkekler Sutopu Şampiyonası 2-10 Ağustos tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek. Bu organizasyonda yer alacak ekiplerden altısının katıldığı Uluslararası İstanbul Cup Sutopu Turnuvası dün oynanan 3 müsabaka ile start aldı.

Turnuvada 2 takımla mücadele eden Türkiye, günün ikinci müsabakasında havuzdaydı. B Milli Takımımız Dünya Şampiyonası'nın da favorilerinden Hırvatistan karşısında tutunamadı ve müsabakadan 17- 4 mağlup ayrıldı.

Peru takımının bay geçtiği ilk gün maçlarının son karşılaşmasında ise Milli Takımımız ABD ile karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakanın ilk periodunu ay yıldızlılar 5-3 önde tamamladı. İkinci periyod ise karşılıklı atılan gollerle geçildi ve ilk devre 8-6 ekibimizin üstünlüğü ile tamamlandı.

Müsabakanın üçüncü periodu karşılıklı atılan birer golle geçilince, milliler 2 farklı üstünlüğü son periyoda kadar taşındı. Son periyotta  ABD'nin bulduğu 3 gole ay yıldızlı ekibimiz 2 golle karşılık verince, Milli Takımımız  müsabakadan 11-10 galip ayrıldı.

Milli Takımımız'da Ege Çolak ve Atakan Destici üçer gol kaydederken, Kaan Başkaya ve Sertan Geçtan da ikişer golle oynadı.

Dün oynanan bir diğer maçtaysa favori ekiplerden Sırbistan, Asya temsilcisi İran'ı rahat bir oyunla 22-3 mağlup etti.

Sayfa Yükleniyor...