Fred, Shakhtar'a döndü!

Ülkesine dönmeyen 6 Shakhtarlı'dan şu ana kadar yalnızca Fred takımının kampına dahil oldu.

NTV Spor 24.07.2014 - 14:42
Fred, Shakhtar'a döndü!
Shakhtar Donetsk'in Fransa'da yaptığı hazırlık maçının ardından Ukrayna'ya gitmeyen 6 futbolcudan biri olan Brezilyalı Fred, takıma döndü.
     
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Fransa'da Lyon ile yaptıkları hazırlık karşılaşmasından sonra Ukrayna'ya dönmeyen 5 Brezilyalı ve bir Arjantinli'den oluşan 6 oyuncu arasında yer alan 21 yaşındaki Fred, takımın hazırlık kampına katıldı.
     
Açıklamada ayrıca Ukrayna ile Rusya yanlıları arasındaki çatışmaların sürdüğü ülkeye dönmeyi reddeden bir diğer Brezilyalı futbolcu Ismaily'nin de birkaç gün içinde çalışmalara katılmasının beklendiği belirtildi.
     
Diğer 4 isim Alex Teixeira, Dentinho, Douglas Costa ve Facundo Ferreyra'nın takıma katılıp katılmayacağı belirsizliğini koruyor.
     
Kulüp, ülkenin doğusundaki Rusya yanlısı ayrılıkçılar tarafından "Donetsk Halk Cumhuriyeti"nin ilan edilmesi sonrası ayrılıkçılar ile hükümet güçleri arasındaki çatışmaların devam ettiği Donetsk yerine Kiev'de kalmaya, lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını ise Arena Lviv'de oynamaya karar vermişti.

Sayfa Yükleniyor...