"Keşke kazanmasaydım"

Olimpiyat şampiyonu bisikletçi Bradley Wiggins, 2012 Fransa Bisiklet Turu'nu kazanmamış olmayı dilediğini söyledi. Britanyalı bisikletçi başarılarının getirdiği şöhretten yakındı.

NTV Spor 24.07.2014 - 14:59
"Keşke kazanmasaydım"

2012 Fransa Bisiklet Turu şampiyonu Sir Bradley Wiggins, Commonwealth Oyunları öncesinde BBC'ye özel açıklamalarda bulundu.

Takımının kendisine yeterince ilgi göstermediğini öne sürerek bu yılki tura katılmayan 34 yaşındaki bisikletçi, bazen Fransa Bisiklet Turu'nu hiç kazanmamış olmayı dilediğini söyledi. Aynı yıl Londra Olimpiyat Oyunları'nda da altın madalya kazanan Wiggins, başarılarının beraberinde getirdiği şöhretten yakındı.

Britanyalı bisikletçi, "Fransa Bisiklet Turu'na fiziksel olarak hazırlanabilirsiniz, ama sonrasında neler olacağını bilemezsiniz. Benim durumumda işler çığrından çıktı. 2012'de Fransa'da normal bir sporcuydum, ancak şimdi ünlü bir sporcuyum. Boş vakitlerimde herkesin yaptığı en basit aktiviteleri bile yaparken iki kez düşünüyorum" dedi.

Buna karşın Commonwealth Oyunları için iyi hazırlandığını ifade eden Bradley Wiggins, bu yıl Fransa Bisiklet Turu'na katılmayarak mental anlamda kendisini rahatlattığını, turun stresinden uzak bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...