Fenerbahçe’ye bir rakip daha!

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi 3 hazırlık karşılaşması yapacağı açıklanmıştı. Sarı-Lacivertliler’in programına bir maç daha eklendi.

NTV Spor 24.07.2014 - 23:53
Fenerbahçe’ye bir rakip daha!

Yeni sezon öncesi çalışmalarına Topuk Yaylası'nda devam eden Fenerbahçe'nin maç programı belli oldu.

Sarı-Lacivertliler ilk hazırlık maçını cumartesi günü İran'ın Sepahan takımı ile yapacak. Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanacak mücadele saat 18.00'de başlayacak.

Bu maçla kampı tamamlayacak Sarı-Lacivertliler 2 günlük iznin ardından İngiltere'ye gidecek. Fenerbahçe 31 Temmuz Perşembe günü saat 21.30'da İngiltere'nin köklü kulüplerinden Sheffield United'ın karşısına çıkacak. Soma yararına oynanacak bu maça, Dünya'nın en eski stadı olarak bilinen Bramall Lane ev sahipliği yapacak.

Fenerbahçe bu karşılaşmanın ardından direkt Danimarka'ya geçecek. Rakip son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla olacak.  2 Ağustos Cumartesi günü Brondby Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Sevılla maçı 21.30'da başlayacak.

Sarı-Lacivertliler İstanbul'da Soma yararına düzenlenecek turnuvaya katılacak. Beşiktaş ve Chelsea'nin de olacağı turnuvanın 8 Ağustos'ta yapılması planlanıyor. Fenerbahçe'nin takvimine eklenen son karşılaşma ise Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Sarı-Lacivertliler 16 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30'da Olympiakos'u konuk edecek.

Sayfa Yükleniyor...