"4. yıldızı istiyoruz"

Fenerbahçe'nin defans oyuncuları Hasan Ali Kaldırım ile Serdar Kesimal, bu sene de şampiyon olup 4. yıldızı takan ilk takım olmak istediklerini söylediler.

NTV Spor 25.07.2014 - 12:00
"4. yıldızı istiyoruz"

Yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda devam eden Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal, yaklaşan yeni sezonu değerlendirdi. Kulüp televizyonuna konuşan savunma oyuncuları, 4'üncü yıldızı ilk takan takım olacaklarını söylediler.

Hasan Ali Kaldırım, fikstürün değil, her maçı kazanmanın önemli olduğunu söyledi. Zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini belirten 24 yaşındaki futbolcu, "Bu sezon geçen seneye göre daha çekişmeli geçecektir ama şampiyon kadromuzu koruduk ve bu bizim en büyük avantajımız. Özgüvenimiz yüksek ve en büyük favori biziz" diye konuştu. Hasan Ali Kaldırım, yeni tranfer Diego'nun adaptasyon sürecini atlattıktan sonra takıma önemli katkı sağlayacağını söyledi.

"İLK 10 HAFTA ZOR GEÇECEK"
Topuk Yaylası'nda hava şartları açısından rahat bir ortamda çalıştıklarını ifade eden Serdar Kesimal, ilk 10 haftanın zorlu geçeceği görüşünde. 25 yaşındaki futbolcu "10 haftada istediğimiz puanları toplarsak büyük avantaj yakalarız. İkinci devrede büyük maçları evimizde oynamak bizim için avantaj" dedi.

Tecrübeli bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Serdar, "Burada milli olmayan futbolcu yok. Bizim görevimiz çok çalışıp, teknik direktörümüzün işini zorlaştırmak. Şampiyon olarak 4'üncü yıldızı takan ilk takım olmak istiyoruz" ifadelerini kulandı.

Sayfa Yükleniyor...