Kırmızı Şeytanlar tam gaz!

ABD'de düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası turnuvası kapsamında İtalyan ekibi Roma ile karşılaşan İngiliz temsilcisi Manchester United, mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

NTV Spor 27.07.2014 - 11:13
Kırmızı Şeytanlar tam gaz!

ABD'nin Denver kentinde oynanan karşılaşmaya, Roma'da forma giyen milli futbolcu Salih Uçan ilk 11'de başladı. Roma formasıyla üçüncü maçına çıkan genç futbolcu, 68. dakikada yerini Antonio Sanabria'ya bıraktı.
     
Karşılaşmaya iyi başlayan İngiliz ekibi, Wayne Rooney'nin ceza alanı dışından kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Juan Mata ile farkı ikiye çıkaran Manchester United, ilk yarıyı Rooney'nin penaltıdan bulduğu golle 3-0 önde kapadı. Roma ikinci devrede yaklaşık 60 metreden rakip fileleri havalandıran Miralem Pjanic'in ve Francesco Totti'nin penaltı golleriyle farkı bire indirse de karşılaşma 3-2'lik skorla Manchester United'ın lehine sona erdi.
     
"Kırmızı Şeytanlar" böylece, 7-0'lık Los Angeles Galaxy galibiyetinin ardından Hollandalı teknik direktörü Louis van Gaal yönetiminde çıktığı ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrılmış oldu.
     
Günün diğer maçında ise İtalyan ekibi Inter, İspanyol temsilcisi Real Madrid'i normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucunda mağlup etti.
     
Sekiz takımın yer aldığı Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda karşılaşmalar iki grupta oynanıyor. A Grubu'nda Manchester United, Inter, Real Madrid ve Roma, B Grubu'nda ise Olympiakos, Liverpool, Manchester City ve Milan yer alıyor. Turnuvada bu gece Manchester City-Milan ve Liverpool-Olympiakos karşılaşmaları yapılacak.


     

Sayfa Yükleniyor...