Olcan ve Bruma Avusturya’da parladı!

Galatasaray, Avusturya kampını tamamlayarak İstanbul'a döndü. Kamp süresince 3 hazırlık maçı yapan sarı kırmızılılarda, Olcan Adın ve Bruma performanslarıyla dikkat çeken isimlerin başındaydı.

NTV Spor 28.07.2014 - 14:33
Olcan ve Bruma Avusturya’da parladı!

Galatasaray yeni sezon hazıırlıkları kapsamında ilk etap kamp çalışmalarını Avusturya ve Macaristan'da gerçekleştirdi.

Teknik direktör Cesare Prandelli, 11 Temmuz'da başlaması gereken kampı 3 gün ileri tarihe alarak İstanbul'da bırakacağı isimleri belirledi.

İtalyan teknik adamın özellikle Sabri Sarıoğlu'nu kadro dışında bırakması büyük yankı uyandırdı. Galatasaray'da Engin Baytar, Gökhan Zan, Eboue, Dany, Yiğit Gökoğlan, Ontivero, Sercan Yıldırım, Kaan Baysal ve Endoğan Adili de kadroya giremeyen diğer isimlerdi.

Sarı kırmızılılar Avusturya'da sabah antrenmanlarında fizik ve kondisyon, akşam antrenmanlarında taktik çalıştı. Cesare Prandelli, takımı genelde 4-2-3-1 sistemiyle oynattı.

OLCAN VE BRUMA GÖZ DOLDURDU
Kampta hiçbir sakat oyuncu bulunmazken, tedavileri tamamlanan Bruma ve Aydın Yılmaz'ı kampa yetiştirildi. Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü kaçıran Hamit Altıntop da fiziksel olarak takım arkadaşlarının seviyesine gelmek için çalışmalarını sürdürdü.

Kampta performansı ile öne çıkan isimler, Bruma ve yeni transfer Olcan Adın oldu. Ön çapraz bağları koptuktan sonra takıma nasıl döneceği merakla beklenen Bruma, fiziksel gelişimi ve hırs ile dikkat çekti. Bruma yeni sezonda Prandelli'nin en önemli kozlarından biri olacak.

Trabzonspor'dan transfer edilen Olcan Adın, takıma sağladığı uyum ve performansıyla teknik heyeti sevindirdi. 

Galatasaray'da ayrıca Yekta, Veysel, Umut Gündoğan ve Alex Telles kampın çalışkan isimleri arasındaydı.

2 GALİBİYET 1 YENİLGİ
İlk hazırlık maçında Avusturya Bölgesel Lig takımlarından Steyr'i 3-1 mağlup eden sarı kırmızılılar, ikinci karşılaşmasını Viyana'da Rapid Wien ile oynadı. Galatasaray, defans hatalarının ön plana çıktığı maçta rakibine 3-1 mağlup oldu.

Avusturya kampı sonrası Macaristan'a geçen sarı kırmızılı ekibin rakibi Honved'di. Sahadan 2-1 galip ayrılan Galatasaray, maçın ardından İstanbul'a döndü.

Sayfa Yükleniyor...