"Resmi bir teklif almadım"

Tottenham'ın deneyimli oyuncusu Jan Vertonghen, isminin Barcelona ile anılmasından memnun. Belçikalı futbolcu buna karşın resmi bir teklif almadığını söyledi.

NTV Spor 28.07.2014 - 14:51
"Resmi bir teklif almadım"

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'da forma giyen Belçikalı savunma oyuncusu Jan Vertonghen, geride kalan sezonda gösterdiği performansla transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.  Deneyimli stoper, başta Barcelona olmak üzere dev takımların transfer listesine girdi.

Brezilya'nın ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası'nda Belçika Milli Takımı'nın formasını giyen Vertonghen, hakkında çıkan haberleri değerlendirdi. Belçika basınına konuşan 27 yaşındaki oyuncu, isminin özellikle Barcelona ile anılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Verthogen buna karşın henüz resmi bir tekli almadığını ifade etti. Deneyimli oyuncu, "Barcelona gibi dev bir takımla ismimin geçmesi gururumu okşadı. Doğru yolda ilerlediğimi düşünüyorum. Ancak şuan resmi bir temas yok" diye konuştu.

Belçikalı futbolcu 2012 yılında Tottenham'a 15 milyon euro karşılığında Ajax'tan  transfer olmuştu. Jan Vertonghen'in Tottenham'la 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...