"Tek hedefimiz elemeleri geçmek" (Video)

Sırbistan Milli Takımı’nın yeni tenik direktörü Dick Advocaat düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hollandalı çalıştırıcı şu anki tek hedefinin Euro 2016 elemelerini geçmek olduğunu söyledi.

NTV Spor 28.07.2014 - 23:59
"Tek hedefimiz elemeleri geçmek" (Video)

Sırbistan Milli Takımı'nın başına geçen Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat basına tanıtıldı.  Sırbistan Futbol Federasyonu'yla 2 yıllık sözleşme imzalayan 66 yaşındaki teknik direktör takımın yetenekli oyunculara sahip olmasına rağmen büyük turnuvalarda daha iyi performans sergilemesi gerektiğini söyledi.

Advocaat, “Sırbistan'ın son dönemde oynadığı maçları inceledim. Takımdaki oyuncular yetenekli olmasına rağmen büyük turnuvalarda başarı elde edemiyoruz. Bunu değiştirmeliyiz. Şu anki tek hedefimiz Euro 2016 elemelerini geçmek. İyi bir kadroya sahip olduğunuzu savnuyorsanız başarısızlık için hiçbir bahaneniz olamaz. Herkese iyi bir takım olduğumuzu göstermeliyiz. Euro 2016 oyuncuların yeteneklerini ön plana çıkarabilmesi bakımında da çok önemli” şeklinde konuştu.

Sırbistan, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde; Portekiz, Danimarka, Ermenistan ve Arnavutluk ile birlikte I Grubu'nda yer alıyor. Sırbistan'ın gruptan çıkması halinde Advocaat'ın sözleşmesinin uzatılması gündeme gelecek.

Sayfa Yükleniyor...