"Van Gaal ivme kazandırdı"

Manchester United Menajeri Luis Van Gaal ve oyuncu Jonny Evans, Inter maçı öncesi basın mensuplarının karşısına geçti. Evans Hollandalı menajerin takıma ivme kazandırdığını söyledi. Van Gaal ise, kurmak istediği yeni sistem için zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti.

NTV Spor 29.07.2014 - 13:02
"Van Gaal ivme kazandırdı"

Manchester United, Inter maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası A Grubu'ndaki ilk maçında Roma'yı 3-2 mağlup eden United'da menajer Luis Van Gaal ve savunma oyuncusu Jonny Evans basının sorularını yanıtladı. Van Gaal'le birlikte takımın ivme kazandığını belirten evans, Hollandalı çalıştırıcının oyuncular üzerindeki etkisine vurgu yaptı.

Evans ayrıca, Avrupa Kupaları'nda yer almamanın üzücü olmasına karşın, Premier Lig şampiyonluğuna odaklanma bakımından avantaj sağlayayabileceğine dikkat çekti.

VAN GAAL: ZAMANA İHTİYACIM VAR
Menajer Van Gaal ise kurmak istediği sistem için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Van Gaal, “Takım içersinde her şeyi bir anda oturtmam imkansız. Premier Lig'in başlamasına 3 hafta var, bu süreçte takımı kendi sistemime alıştırmaya çalışacağım. Manchester United uzun yıllardır 4-3-3 dizilişiyle oynamıyor. Dünya Kupası son 16 turunda Hollanda, Meksika karşısında 1-0 gerideyken dizilişi buna göre değiştirmiştim ve maçı 2-1 kazanmıştık. dolayısıyla yeni sistemin United'a da başarı getireceğine inanıyorum. Sadece zamana ihtiyacım var” dedi.

Meksikalı forvet Javier Hernandez hakkında da konuşan Van Gaal, 26 yaşındaki futbolcunun Dünya Kupası sebebiyle takımdaki diğer oyunculara göre form olarak biraz geride kaldığını, ancak antrenmanlarla takımı yakalayacağını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...