Yeni transferler tanıtıldı!

Calum Chambers ve David Ospina, Arsenal formasıyla basının karşısına çıktı. İki futbolcu da yeni sezonun başlamasını heyecanla beklediklerini ifade etti.

NTV Spor 29.07.2014 - 14:18
Yeni transferler tanıtıldı!

Arsenal, yeni transferleri Calum Chambers ve David Ospina'yı basına tanıttı.

Geçtiğimiz sezon ilk Premier Lig maçına Southampton ile çıkan 19 yaşındaki Chambers, sonrasında 22 maçta daha görev yaptı. Transferinin ardından arsenal formasıyla sahaya çıkacağı anı iple çketiğini belirten Chambers, menajeri Arsene Wenger'den de övgüyle bahsetti.

Arsenal ayrıca, Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çeken Kolombiyalı kaleci Ospina'yı da renklerine bağladı.  İlk 11'de sahaya çıkabilmek için, Szczesny ile forma mücadelesi verecek 25 yaşındaki kaleci, beklentileri karşılamak için çok çalışacağını ifade etti.

OSPINA: ARSENAL'DE OLMAK GURUR VERİCİ
Ospina, “Bana güvenen herkese çok teşekkür ederim. Arsenal gibi büyük bir takımın parçası olmak gurur verici. En iyi performansımı sergilemek için çok çalışacağım ve bana güvenen insanların bu desteğini boşa çıkarmayacağım. Takım arkadaşlarımla tanışacağım ve onlarla birlikte anternmana çıkacağım günü heyecanla bekliyorum” dedi.

Arsenal, Premier Lig'deki ilk maçına 16 ağustos'ta crystal palace karşısında çıkacak.

Sayfa Yükleniyor...