Diaby gelecekten umutlu!

Arsenal Fransız oyuncusu Abou Diaby geleceğe umutla bakıyor. Sakatlıklar nedeniyle geçen sezon 16 dakika forma giyebilen Diaby o dönem futbolu bırakmayı düşündüğünü söyledi. Yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarında forma giyen 28 yaşındaki futbolcu yeniden Arsene Wenger'in değişmez oyuncuları arasında yer almak istiyor.

NTV Spor 29.07.2014 - 16:16
Diaby gelecekten umutlu!

Arsenal'in 28 yaşındaki oyuncusu Abou Diaby geçtiğimiz sezon futbolu bırakmayı ciddi olarak düşündüğünü söyledi.

Son 3 sezondur sakatlıklar nedeniyle 1000 dakikanın altında süre alan Diaby geçen sezon ise sadece 16 dakika forma giyebilmişti. Özellikle dizinden geçirdiği operasyonlar nedeniyle futboldan uzun süre uzak kalan ve bu durumun güvenini çok sarstığını ifade eden Fransız futbolcu,"Bırakmayı ciddi ciddi düşündüm, ancak içimdeki futbol aşkı bu kararın önüne geçti" dedi.

28 yaşında olduğunu hatırlatan Diaby," Hala genç bir oyuncuyum. Futbol oynamak için önümde fırsat var. Bunu değerlendirmek istiyorum. Positif olmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Dizinin normale döndüğünü, fiziksel olarak da kendini iyi hissettiğini ifade eden Fransız oyuncu menajer Arsene Wenger'e hazır olduğunun mesajını yolladı. Sezon öncesi hazırlık maçlarında forma giymeye başlayan Diaby New York Red Bulls maçında 45 dakika sahada kaldı.

Sayfa Yükleniyor...