Rodgers'dan Origi’ye övgü

Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, Manchester City maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

NTV Spor 30.07.2014 - 15:03
Rodgers'dan Origi’ye övgü

Deneyimli menajerin gündeminde Lille'de kiralık olarak geçirdiği sezonun ardından takıma dönen genç forvet Divock Origi vardı.
Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda mücadele eden Liverpool, B Grubu İkinci maçında Manchester City ile karşı karşıya gelecek.

Maçtan önce düzenlenen basın toplantısına katılan Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, Lille'de geçirdiği sezonun ardından yeniden Liverpool'a dönen 19 yaşındaki Belçikalı Divock Origi'ye övgü yaptı. Rodgers, sağlık kontrolünden geçemeyen ve transferinden vazgeçilen Fransız golcü Loic Remy hakkında da konuştu.

"HAYAL KIRIKLIĞI OLDU"
Rodgers, "Origi potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Genç yaşına rağmen oldukça güçlü ve hızlı. Bunun yanı sıra skora katkı sağlıyor. Dünya Kupası'ndaki performansı da göz önüne alındığında kendisini geliştireceğini ve takıma önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Remy transferini de gerçekleştirmek istiyorduk ancak sağlık engeliyle karşılaştık. Bu durum özellikle Remy için büyük hayal kırıklığı oldu ama zamanla atlatacaktır" dedi.

Brendan Rodgers ayrıca, geçen yılın Premier Lig şampiyonu Manchester City ile yeni sezon başlamadan karşılacak olmanın kendilerine avantaj sağlayacağını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...