"Kolay bir maç olmayacak"

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda yarın akşam Karabükspor ile karşılacak Rosenborg'ta Teknik Direktör Kare Ingebrigtsen açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 30.07.2014 - 22:14
"Kolay bir maç olmayacak"

Rosenborg Teknik Direktörü Kare Ingebrigtsen, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda yarın akşam oynayacakları Kardemir Karabükspor maçına ilişkin "Bizim en büyük avantajımız Türk liginin henüz başlamamış olması. Kardemir Karabükspor'u biliyoruz, değerli oyuncuları var. Çok kolay bir maç olmayacak" dedi.
     
Maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda futbolculardan Morten Gamst Pedersen ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ingebrigtsen, Türk takımlarının her zaman güçlü olduğunu ve liglerinin zor bir lig olduğunu söyledi.
     
Yarınki maçta ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını anlatan Ingebrigtsen, "Bizim en büyük avantajımız Türk liginin henüz başlamamış olması. Kardemir Karabükspor'u biliyoruz değerli oyuncuları var. Çok kolay bir maç olmayacak" diye konuştu.     

Daha önce rakiplerinde oynamış Gamst Pedersen'den bilgiler aldıklarını belirten Ingebrigtsen, "Kardemir Karabükspor'un 7-8 oyuncusunun değiştiğini biliyoruz. Ama esas olan takımın koçunun aynı olması. Dolayısıyla da sistem aynı. Çok fazla güç kaybettiğini düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.
     
Gamst Pedersen ise eski takımına karşı oynamanın çok güzel ve zor anlar olduğunu, eski arkadaşlarını görmekten mutlu olduğunu belirtti. Turun iki ayaklı maç olduğu için avantajlı dönerek yollarına devam etmek istediklerini kaydeden Pedersen, Kardemir Karabükspor'dan teknik oyuncuların gittiğini ve bundan yararlanacaklarını belirtti.

Sayfa Yükleniyor...