Hollanda sokakları Siyah-Beyaz!

Beşiktaş taraftarı, takımlarını Feyenoord maçında yalnız bırakmadı. Yoğun ilgi nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındı. Hollanda emniyeti, atlı polisler eşliğinde güvenliği sağlamaya çalıştı.

NTV Spor 30.07.2014 - 22:21
Hollanda sokakları Siyah-Beyaz!

Feyenoord karşısında Beşiktaş'a destek büyüktü. Avrupa'da yaşayan Türkler, siyah-beyazlı takımı yalnız bırakmadı. Hollanda'nın yanı sıra Almanya, Belçika ve Fransa gibi ülkelerden gelen çok sayıda gurbetçi, maçtan önce Rotterdam'da takımlarına destek vermeye çalıştı.

Beşiktaş'a ayrılan biletlerin günler öncesinden tükenmesi üzerine bazı taraftarların yüksek fiyata karaborsadan bazılarının ise Feyenoord taraftarlarına ayrılan bölümden bilet aldı.

Hollanda polisi maçla ilgili geniş güvenlik önlemi aldı. Beşiktaşlı taraftarları taşıyan tüm otobüsler, Rotterdam'a 20-30 kilometre uzaklıkta toplanarak, maç saatine yaklaşınca atlı polis eşliğinde toplu halde stada getirildi. De Kuip Stadı çevresinde de atlı polisler dikkat çekti. 

Beşiktaşlı taraftarların olduğu bölüme Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımların bayraklarının alınmasına izin verilmedi. Taraftarların siyasi içerikli pankart asmasına da yasak getirildi.

Polis ayrıca stadın çevresinde özel eğitimli köpekler eşliğinde iki ayrı yerde meşale arama noktası da oluşturdu.

 

 

Sayfa Yükleniyor...