La Liga'da transfer hareketliliği

İspanya’da takımlar yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor... Levante kaleci Fernandez'i renklerine bağladı, Villarreal de golcü Vietto'yu transfer etti.

NTV Spor 07.08.2014 - 12:37
La Liga'da transfer hareketliliği

İspanya Birinci Futbol Ligi transferde hareketli günler geçiriyor.

Milli futbolcu Arda Turan'ın forma giydiği Atletico Madrid, savunmasını Jesus Gamez ile güçlendirdi. Malaga'dan alınan 29 yaşındaki Gamez, bugün Madrid'de sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

La Liga'nın son şampiyonu ayrıca genç futbolcularından 20 yaşındaki Javier Manquillo'yu 2 sezonluğuna Liverpool'a kiraladığını resmen duyurdu. Atletico Madrid'in Fransız orta saha futbolcusu Joshua Guilavogui de Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer oldu.

Bir diğer La Liga temsilcisi Levante de kalecisi Keylor Navas'ı Real Madrid'e verdikten sonra Madrid'in üçüncü filebekçisi durumundaki Jesus Fernandez'i renklerine bağladı. 26 yaşındaki İspanyol kaleci Fernandez, son 6 yıldır Real Madrid'de görev yapıyordu.

Villarreal ise Arjantin'in Racing de Avellaneda ekibinden 20 yaşındaki Arjantinli forvet Luciano Vietto ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Villarreal, golcü Jonathan Pereira ve orta saha oyuncusu Javier Aquinu'yu da Rayo Vallecano'ya kiraladı.

Valencia, İtalya'nın Sampdoria takımında forma giyen Alman defans oyuncusu Shkodran Mustafi'yi transfer etti. İspanyol takımı, 22 yaşındaki Mustafi ile 30 Haziran 2019 tarihine kadar sözleşme imzaladı.

Sayfa Yükleniyor...