"Balanta için teklif yok"

Galatasaray stoper transferini bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. River Plate yönetimi Sarı-Kırmızılıların gündemindeki Eder Balanta için başka kulüplerinde devrede olduğunu açıkladı.

NTV Spor 10.08.2014 - 15:40
"Balanta için teklif yok"

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Eder Balanta için kulübü River Plate'ten açıklama geldi...

Arjantin kulübünün sportif direktörü Leonel Gancedo, Balanta için  resmi teklif almadıklarını açıkladı. Galatasaray'ın yanı sıra Inter, Valencia ve Roma gibi kulüplerin de devrede olduğunu belirten Leonel Gancedo, "Balanta ile ilgilenen kulüpler var, bunu biliyoruz ancak bize ulaşan resmi  bir teklif bulunmuyor. Bu konudaki belirsizliğin Ağustos ortasında sona ereceğini sanıyorum" dedi.

Galatasaray'da Prandelli'nin raporu doğrultusunda stoper transferi için çalışmalar devam ediyor. Yönetimin gündeminde Balanta dışında Serdar Taşçı ve Doria bulunuyor. Ancak İtalyan teknik adam, yönetimden Balanta'nın kadroya katılmasını istedi. Sarı Kırmızılı kulübün önümüzdeki günlerde Balanta için girişimde bulunması bekleniyor.

Balanta'nın 8 milyon euroluk bonservisinin yüzde 50'si ayrı bir fonda bulunuyor. Galatasaray,  genç stoperin bonservisinin yarısını ödeyerek kadrosunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Sayfa Yükleniyor...