Maviler'in yeni Lampard'ı Fabregas

Chelsea Menajeri Jose Mourinho takımın geleceği açısından Cesc Fabregas'ın çok önemli bir futbolcu olduğunu dile getirdi. Portekizli menajer, takımı Fabregas'ın üzerine kuracağı yönünde mesajlar verdi.

NTV Spor 12.08.2014 - 12:55
Maviler'in yeni Lampard'ı Fabregas

2013-2014 sezonunun tamamlanmasıyla Chelsea'de bir dönem sona erdi.

13 yıldır Londra kulübünde top koşturan Maviler'in deneyimli ismi Frank Lampard'ın sözleşmesi uzatılmadı ve serbest kaldı.

Menajer Jose Mourinho, Lampard'ın yerini Cesc Fabregas ile doldurdu. Barcelona'dan transfer edilen deneyimli futbolcu kısa sürede yeni takımına uyum sağlamış görünüyor. Fabregas, Chelsea'nin Vitesse, Werder Bremen, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ferencvaros ile oynadığı karşılaşmalarda görev alırken iki de gol kaydetti.

Fabregas'ın yüksek performansı Portekizli menajeri tatmin etmiş görünüyor. Bu sezon takımı Fabregas'ın üzerine inşa edeceği sinyalleri veren Mourinho, "Frank Lampard'ın bu kulübün tarihinde önemli bir yeri var. Bunu kimse unutamaz. Ancak Fabregas da Chelsea'nin geleceği ve şu anda takımın geleceği daha önemli" ifadeleriyle İspanyol oyuncuya güvenini dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...