Krasic'ten Diego'ya müjde!

Yeni transfer Diego'nun lisansını çıkarabilmesi için en az 2 yabancısıyla yollarını ayırması gereken Fenerbahçe'de, kadroda düşünülmeyen Milos Krasic, Elche ile anlaşma aşamasına geldi

NTV Spor 18.08.2014 - 12:40
Krasic'ten Diego'ya müjde!

Ezeli rakibi Galatasaray ile 25 Ağustos'ta Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'nin, yeni transfer Diego'nun lisansını çıkarabilmesi için en az 2 yabancısıyla yollarını ayırması gerekiyor.

Manisa'daki karşılaşmaya 1 hafta kala 5+3 yabancı kuralı gereği sorun yaşayan ve Brezilyalı yıldızı Süper Kupa'ya yetiştirmek isteyen Fenerbahçe'ye Milos Krasic'ten “müjdeli haber” geldi.

Kadrosunda 11 yabancısı bulunan ve 3 oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-lacivertli ekipte Krasic, İspanya'nın Elche takımıyla anlaşma aşamasına geldi.

Kadroda düşünülmeyen yabancılardan Joseph Yobo ve Cristian Baroni'nin durumları ise henüz netleşmedi.

Bursaspor ve Sivasspor, Cristian Baroni için Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürürken, Brezilyalı oyuncunun yıllık 1 milyon 800 bin euroluk maliyeti sebebiyle henüz anlaşma sağlanabilmiş değil. Cristian Baroni'yi ülkesinin Corinthians takımı da kadrosuna katmak istiyor.

Federasyonun 1 futbolcunun sözleşmesinin dondurulmasına hak tanıması ise Fenerbahçe'nin elini bir nebze de olsa rahatlatıyor.. Yönetimin bu hakkını da Yobo'dan yana kullanması bekleniyor.

 

Sayfa Yükleniyor...