Chelsea galibiyetle başladı!

Premier Lig'in ilk haftasında Chelsea, deplasmanda Burnley'i 3-1 mağlup etti ve lige galibiyetle başladı.

NTV Spor 18.08.2014 - 23:55
Chelsea galibiyetle başladı!

Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından Chelsea, Premier Lig'in ilk haftasında deplasmanda Burnley'i 3-1 mağlup etti ve lige 3 puanla merhaba dedi.

14. dakikada Arfield'in golüne engel olamayan Maviler, yeni golcüsü Diego Costa ile 17. dakikada karşılık verdi ve skor'a denge getirdi. 1-1.

Golün ardından baskılı bir oyun ortaya koyan Chelsea'de Fabregas asistleriyle takımına büyük katkı sağladı. Fabregas'ın mükemmel ara pasında topla buluşan Schürrle 21'de skoru 2-1'e getirdi.

Rakip kalede baskısını sürdüren Chelsea, 34'te farkı 2'ye çıkardı. Fabregas'ın kullandığı köşe vuruşunda Ivanovic altıpas içinde sol ayağı ile düzgün vurdu ve skoru 3-1' getirdi.

İlk yarının son bölümünde ev sahibi ekip farkı azaltmaya çalışırken kendi kalesinde de tehlikeli pozisyonlar yaşadı ve devre Chelsea'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci devresinde Burnley, topa daha fazla hakim olarak rakip kalede etkili ataklar yakalamaya çalıştı. Chelsea de oyunun temposunu düşürerek rakibinin oyun kurmasını engellemeye çalıştı.

Mücadelenin ikinci devresinde iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve Chelsea mücadeleyi 3-1 kazandı.

Chelsea bu galibiyetle puanını 3'e yükseltirken, Burnley puanla tanışamadı.

Galatasaray'dan Chelsea'ye transfer olan Dider Drogba, 84. dakikada oyuna dahil oldu.

Sayfa Yükleniyor...