PSG Di Maria'nın peşini bırakmıyor

Fransız basını, Paris Saint Germain'in Di Maria için devreye girdiğini öne sürdü. L’equipe gazetesine göre, Paris ekibi, Real Madridli yıldızı satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor.

NTV Spor 19.08.2014 - 14:42
PSG Di Maria'nın peşini bırakmıyor

Angel Di Maria Real Madrid'de kalacak mı? Teknik direktör Carlo Ancelotti, Atletico Madrid ile oynanacak Süper Kupa öncesi yaptığı açıklamada Di Maria'nın takımla birlikte antrenmanlara katıldığını ve oynamaya hazır olduğunu belirtmişti.

Ancak Fransız basını, Paris Saint Germain'in, Arjantinli yıldız için devreye gireceğini iddia ediyor. L'equipe gazetesine göre, Di Maria için 65 milyon euroyu fazla bulan Paris ekibi, Toulouse'dan Serge Aurier transferinde yaptığı gibi Arjantinli yıldızı satın alma opsiyonu ile kiralama yoluna gidecek.

Paris Saint Germain, finansal fair play kuralları doğrultusunda, bonservis ücretini 65 milyon euro barajının altına çekmeye çalışıyor. Ancak Fransız kulüp fiyatı düşürmeyi başlarsa bile, bu transfer için takımdan bazı oyuncuları göndermek zorunda kalacak. Buna göre en uygun aday, bir başka Arjantinli Ezequiel Lavezzi. Lavezzı'nin yanı sıra, Merco Veratti'nin de gönderilmesi muhtemel isimler arasında yer aldığı ifade ediliyor.

Sayfa Yükleniyor...